Апартхотел Премиер Форт Бийч, Свети Влас

  • от 37,000€
  • 600,000€
Свети Влас
Препоръчани Продажба Апартаменти Комплекси

Апартхотел Премиер Форт Бийч, Свети Влас

Свети Влас
  • от 37,000€
  • 600,000€

Описание

Премиер Форт Бийч (Premier Fort Beach) e ваканционен апартхотел разположен на първа линия море в Свети Влас.  Комплексът е получавал многократно отличия за един от най-добрите хотели за семейна почивка в България.
Един от най-големите плюсове на комплекса е неговото отлично местоположение – на самия морски бряг, на границата между Свети Влас и курорта Слънчев Бряг. Яхтеното пристанище Марина Диневи се намира на 2,5 км, а центъра на Слънчев бряг е на 4 км.
Апартхотелът разполага с отлична инфраструктура – много зелени площи и просторни вътрешна територия със зони за игри и разходки.

Комплексът разполага с множество удобства: Мини аквапарк, басейни за деца и възрастни; Спортни и детски площадки ; Безплатни електронни игри; Ресторанти – бюфет Алакарт, снек -бар ; Бар край басейна; Денонощна рецепция.
Територията на съоръжението е затворена, с ограничен достъп за външни лица. Разполага с целогодишна охрана и видеонаблюдение.

През 2021 г., хотелът започна да предлага апартаменти за продажба, което представлява отлична възможност за получаване на гарантирана доходност! За продажба се предлагат апартаменти с различна площ и планировка, на цени от 37 000 евро за компактно студио до 600 000 евро за луксозен четиристаен апартамент.

Всички апартаменти са напълно завършени и обзаведени, готови за ползване и отдаване под наем, в съответствие със стандартите и изискванията на туроператорите в България.

Строителството и довършителните работи на жилищата са извършени с висококачествени материали. Комплексът е предназначен за целогодишно ползване.

Предлага се схема на разсрочено плащане:

– 10 % от продажната цена, платима при подписване на предварителен договор;
– 10 % от продажната цена – 3 месеца след първата вноска;
– 10 % от продажната цена – 3 месеца след втората вноска;
– 10 % от продажната цена – 3 месеца след третата вноска;

Останалите 60% могат да бъдат платени по следния начин:

– до 1 година след подписване на предварителния договор – разсрочено плащане без лихва;
– до 3 години разсрочено плащане с 5.2% годишна лихва;
– до 7 години разсрочено плащане с 9.7% годишна лихва.

В случай на 100% плащане при подписване на предварителния договор – 2% отстъпка от продажната цена.

Апартаментът може да се използва /или отдава под наем/ след заплащане на 10% от продажната цена. Подписването на нотариален акт се осъществява след получаване на пълната стойност от Продавача.

Апартхотел Премиер Форт Бийч предлага уникална възможност за инвестиция във ваканционен имот и получаване на ГАРАНТИРАН доход от наем.

Предлагат се няколко различни варианта:
А. Гарантирана доходност при отдаване под наем  на апартамент с 5,35% гарантиран доход от цената на апартамента без ДДС.
Б. Гарантиран доход при отдаване под наем  на апартамент с 3,45% гарантиран доход от цената на имота без ДДС.

Дължими такси:
Всеки собственик на апартамент в комплекса заплаща такса поддържка и управление, в размер на 14,50 евро (без ДДС), за кв.м. застроена площ, без общи части!
Такса за интернет, телевизия и поддръжка на ключови карти в размер на 215 евро (без ДДС) на година.
Годишна застраховка за недвижимия имот – през 2021 г., цената на основен застрахователен пакет е както следва: за студио е 40 евро, двустаен апартамент е 50 евро, три и четиристайни апартаменти са 60 евро.

Подробна информация за комплекса, цени и наличности, както и за условията за инвестиция, може да получите като се свържете с нашите консултанти!

Детайли

ID на имота
CP-8017
Год. стр-во
2015
Updated on май 3, 2023 в 5:38 am

Етажни планове

Карта на комплекса

Description:
На картата е отбелязано разположението на комплекса спрямо плажа, корпусите на отделните сгради, както и удобствата, с който разполага: Общо 16 корпуса, Мини аквапарк, басейни за деца и възрастни, спортни и детски площадки, Ресторанти – бюфет Алакарт, снек-бар, бар край басейна, денонощна рецепция, амфитеатър; Волейболна площадка, лекарски кабинет, паркинг и др.

Допълнителна информация

  • Годишна такса поддръжка: 14,50 €/м2 (без ДДС)
  • Гарантирана доходност : 3,45% - 5,35%
  • Такса за интернет и ТВ: 215 € (без ДДС) за год.
  • Разположение: Първа линия море

Адрес

  • Град Свети Влас
  • Област Бургас
  • Страна България

Свържете се с нас

2ndHome

Попитайте за този имот

Сравни имоти

Compare
2ndHome
  • 2ndHome