За продавачи

Ние ще Ви помогнем да продадете своя имот бързо и на най-добра цена

Ако имате ваканционен имот в България, който искате да продадете, но изпитвате затруднения – то ние можем да Ви помогнем с това.

Продайте имота си с нас

Свържете се с експерт

Нашите експерти са винаги на ваше разположение, за да отговорят на всички ваши въпроси свързани с продажбата на Вашия имот. 

Стратегия за продажба

Ние ще Ви консултираме, ще направим анализ и ще изготвим най-правилната стратегия за продажба на вашия имот. Чрез правилната рекламна компания, ще постигнем най-добрите резултати в кратки срокове.

Продажба на най-добра цена

Ние работим само с едната страна и защитаваме вашите интереси като продавач. Така Ви гарантираме продажба най-добра цена!

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС ?

Фокусът ни е да работим само с една от страните по сделката. На Вас, като продавач на недвижим имот, ние ще предложим няколко модела на работа, от които Вие може да избирате. Ако притежавате ваканционен имот и искате да го продадете, можете да се възползвате от нашата безплатна услуга и да го рекламирате на нашия уебсайт. През цялото си дългогодишно присъствие на пазара на недвижими имоти, рекламираме в много медии. Това ще ви помогне да достигнете до максимален брой потенциални купувачи, търсещи имоти в България. Ако имате нужда от консултация относно продажните цени, както и информация за състоянието на пазара на недвижими имоти и цените на определени видове имоти в конкретни райони, можете да разчитате на експертната преценка на нашите консултанти.

Свържете се с нас

Ние ще Ви отговорим в рамките на 12 часа (не покъсно от 24 часа), за да обсидим въпросите, които Ви интересуват. 


Често задавани въпроси относно продажбата на ваканционен имот в България

Правилно формираната цена е в основата на успешната продажба. Ако ни се доверите и решите да работите с нас, то ние ще направим оглед, оценка и анализ на Вашия имот, както и на пазара, за да направилна преценка. 

Това зависи от много фактори: моментното състояние на пазара, има ли достатъно търсене;  състоянието на имота и районът, в който е разположен; начинът по който е заснет и представен на пазара чрез добра рекламна кампания; и не напоследно място – правилно определена офертна цена. Ние можем да предложим решения, с които да реализираме продажбата на Вашия имот в максимално кратки срокове. 

Това решавате Вие! Ние предлагаме различни пакети с услуги, като продоставяме възможност на клиента да избира сам. Свържете се с нашите консултанти, за да получите оферта. 

Сравни имоти

Compare