Препоръчани Продажба Апартаменти Комплекси

Ваканционно селище Калиакрия Резорт

Топола
  • от 63,000€
  • 198,000€

Описание

Калиакрия Резорт е ексклузивно ваканционно селище с апартаменти, разположено на Северното Черноморие в района на с. Топола. Добрата локация на комплекса е едно от преимуществата му. Намира се в най-горещата точка за голф в България, между Каварна и Балчик – позната като българската Голф Ривиера. Комплексът е построен върху живописните отвесни скали, от където се открива забележителна морска панорамна.
Калиакрия Резорт предлага професионален пропърти мениджмънт, предоставяйки възможност на всеки собственик да използва имота за получаване на допълнителен доход чрез отдаване под наем.

ЗА КОМПЛЕКСА
Комплексът е от затворен клубен тип, с органичен достъп. В Калиакрия Резорт се предлагат за продажба различни по тип и големина апартаменти – с една, две, три и четири спални, както и студия и мезонети. Всички жилища просторни и предлагат изключителн конфорт, като голяма част от тях са с големи тераси с красива морска гледка. Всички апартамент се предлагат за продажба в степен на завършеност “до ключ” с висококачествени материали.

УДОБСТВА
На територията на комплекса на разположение са пет външни басейна с детска зона, шезлонги и чадъри, охраняем паркинг, 24-часова рецепция и охрана, три ресторанта, конферентна зала, фитнес салон с изглед към морето, beauty и wellness зона, магазин и детска занималня.
Всеки собственик на апартамент има привилегията да се сдобие с клубна карта Калиакрa Голд Клуб, която предоставя богат избор от ексклузивни услуги в това число: спортни и развлекателни дейности, релаксиращи процедури, културни и тематични програми, специално подбран екип по обслужване на клиентите.

ЗА РАЙОНА
Районът предлага отлични условия за отдих. Тук може да намерите тихи заливчета и малки закътани плажове, възможност за разходка с яхта и изключително вкусна кухня.
Тук са три от най-популярните голф игрища, които се разположени в непосредствена близост: Трейшън Клифс се намира само на 5 км, Блек Сии Рама на 6,5 км, Лайтхаус Голф Клуб е на 14 км.
На по малко от 30 мин. с кола се намират едно от най-популярните и най-посещаваните забележителности в България – Нос Калиакриа, ботаническата градина и дворецът на Румънската Кралица в Балчик, Аладжа манастир и Дуранкулашкото езеро. Град Варна е на 55 км, Балчик на 13, 8 км а Каварна само на 7,5. Най-големият куруртен комплекс на Ченоморието Албена, е само на 30 км.

Детайли

ID на имота
7210
Год. стр-во
2010
Updated on май 2, 2023 в 2:55 pm

Етажни планове

Двустаен апартамент - АП.99

Цена: 63,000€

Description:
Двустаен апартамент на 2 етаж с гледка към басейна.

Rooms:
1
Baths:
1
Площ:
84,31

Двустаен апартамент - АП.98

Цена: 74,000€

Description:
Двустаен апартамент на 1 етаж с гледка към басейна.

Rooms:
1
Baths:
1
Площ:
98,59

Тристаен апартамент - АП.123

Цена: 98,000€

Description:
Тристаен апартамент на 1 етаж с гледка към басейна.

Rooms:
2
Baths:
2
Площ:
129,87

Тристаен апартамент - АП. 208

Цена: 124,000€

Description:
Тристаен апартамент на 1 етаж с морска гледка.

Rooms:
2
Baths:
2
Площ:
141,43

Четиристаен апартамент

Цена: 225,000€

Description:
Четиристаен апартамент на 2 етаж с директна морска гледка.

Rooms:
3
Baths:
2
Площ:
282,42

Допълнителна информация

  • Такса поддръжка: : от 650 до 1600 Евро

Адрес

  • Град Балчик, Топола
  • Област Добрич
  • Страна България

Свържете се с нас

2ndHome

Попитайте за този имот

Сравни имоти

Compare
2ndHome
  • 2ndHome