Ваканционен комплекс в Созопол

  • от 43,500€
Созопол

Описание

Затворен ваканционен комплекс с апартаменти от висок клас, разположен близо до къмпинг Каваци, в Созопол.

Комплексът се намира на хълм, от който се разкрива красива морска панорамна към созополския залив. Центърът на Созопол се намира само на 3 км, а красивият пясъчен плаж е на около 300 м. Сградата е изградена съгласно най-високите стандарти и разполага с всички необходими екстри за пълноценна почивка. Комплексът разполага с 15 студиа, 76 апартамента и един VIP апартамент.
Жилищата са разположени по четири на етаж и достъпът до тях се осъществява чрез шест входа. Всички апартаменти са с балкони и се предлагат за продажба в степен на завършеност “до ключ” – изцяло обзаведени и готови за ползване. Стените са боядисани, подовете се с настилка, а баните са с монтирани душкабини, санитария и със съответните аксесоари.

На разположение на собственици в комплекса са:
Ресторант с тераса
Открит басейн с шезлонгите и чадъри
Детски басейн
Паркинг
Сателитна телевизия
Безжичен интернет в района на ресторанта и басейна
Кабелен и безжичен интернет във всички апартаменти и студия
Шезлонги и чадъри за пространството около басейна
Професионално оформени зелени площи

Луксозната насоченост на комплекса е предпоставка за качествено и професионално обслужване на собствениците и наемателите. Покупката на имот в този комплекс е възможност да съчетаете втори дом за вашата почивка, с инвестиционен имот, от който да получавате допълнителен доход. Затова са проектирани и обособени нужните: рецепция, административен офис, складови помещения и магазин.

Поддръжка и управление

Всеки собственик заплаща годишна такса за поддръжка и обслужване на общите части в размер на 12 ЕВРО/m2 върху общата площ на имота включително и общи части.

Условия за резервиране на имот

Стоп капаро – 3000 ЕВРО
50% авансово плащане при подписване на предварителен договор , остатъка в рамките на 30 дни след подписване на предварителния договор – преди или в момента на подписване на нотариалния акт.

Детайли

ID на имота
14730
Updated on март 25, 2024 в 5:57 am

Допълнителна информация

  • Годишна такса поддръжка: 12€/м2

Адрес

  • Град Созопол
  • Област Бургас
  • Страна България

Свържете се с нас

2ndHome

Попитайте за този имот

Сравни имоти

Compare
2ndHome
  • 2ndHome