Secret Garden – Грийн Лайф Резорт

  • от 64,900€
Созопол

Описание

Secret Garden e част от ваканционен комплекс Грийн Лайф Резорт. Най-новата фаза на емблематичния комплекс се състой от няколко нискоетажни сгради в модерен стил, в които са достъпни за продажба ваканционни апартаменти с една, две и три спални.

Грийн Лайф Резорт – едно от най-големите и красиви ваканционни селища на българското крайбрежие. Комплексът e разположен южно от Созопол, сред естествена природна среда, на самия плаж “Каваците”, който е с една от най-широките и дълги плажни ивица по южното Черноморие. Ваканционното селище се отличава с красива архитектура, просторни вътрешни пространства с много зеленина, алеи, басейни и спортни площадки. Курортния комплекс от затворен тип, с ограничен достъп за външни лица и целогодишна охрана.

В комплекса се предлагат за продажба различни видове апартаменти и редови къща тип “таунхаус”. Всички имоти в комплекса се предлагат в степен на завършеност “до ключ” – с довършителни работи изпълнен в класически или модерен стил. В периферията на комплекса са предвидени паркоместа за собствениците.

Основни предимства на комплекса:
Уникална природна среда и климат
Подходящ за целогодишно живеене
Плаж с частна зона за собственици
Спортна зона
24 часова охрана
Модерен SPA-център
Целогодишна поддръжка

Комплекс Грийн Лайф се намира на 3,5 м от центъра на Созопол и на 4 км от Стария Град. Бургас е само на 30 км. От комплекса до Созопол и обратно, е подсигурен постоянен транспорт.

Комплексът разполага и с хотелската част. Също така се предлагат и разнообразни услуги, коли под наем, конферентна и заседателна зала, ресторанти и кафенета. СПА център с сауна и парна баня и богатата спортна база създават релаксираща и приятна атмосфера за отдих.

Детайли

ID на имота
CP7855
Год. стр-во
2023
Updated on май 1, 2023 в 6:50 am

Етажни планове

Сграда 7

Description:

Сграда 8

Description:

Сграда 9

Description:

Сграда 10

Description:

Сграда 11

Description:

Адрес

  • Град Созопол
  • Област Бургас
  • Страна България

Свържете се с нас

2ndHome

Попитайте за този имот

Подобни имоти

Сравни имоти

Compare
2ndHome
  • 2ndHome