Продажба, 2-стаен Апартамент 74м2 в Етъра 4, Свети Влас

  • 89,316€
  • 1,000€/м2
Свети Влас, Несебър
Продажба Апартаменти

Продажба, 2-стаен Апартамент 74м2 в Етъра 4, Свети Влас

Свети Влас, Несебър
  • 89,316€
  • 1,000€/м2

Описание

Предлагаме за продажба двустаен апартамент в новия комплекс Етъра 4, в Свети Влас. Жилището е с обща площ 74,4 кв.м. (чиста площ 58,8 кв.м.) и е разположено на втория етаж в секция 2. Изложението е запад.

Апартаментът се състой от дневна с кухненски бокс, коридор, спалня, баня с WC и тераса.

Етъра 4 е един от най-новите ваканционни комплекси в Свети Влас. Проектът се състои от две сгради, чиято конфигурацията образува Г-образна структура. Жилищата са проектирани така, че дневните и спалните са ориентирани към морето.

Всички апартаменти в комплекса се предлагат в изпълнение “до ключ”. Всеки клиент можете да избере сам материали за довършване на жилището, като теракота, цветове на стените, обзавеждане на санитарните помещения. По желание можем да бъде инсталиран климатик, както и цялостната мебелировка. На всеки апартамент е осигурена кабелна телевизия.

Етъра 4 ще разполага с:

– няколко търговски обекта, всичките ориентирани към улицата на запад;

– паркоместа за 129 автомобила, поместени в подземен паркинг на 2 нива;

– два големи комбинирани басейна – за възрастни и деца, единият от които е с мокър бар;

– много зелени площи, като са предвидени и някои екзотични дървесни видове.

Съоръжението е разположено в подножието на планината, съчетавайки свежия морски и планински въздух. Едно от достойнствата на Свети Влас е близостта му с гр. Несебър, признат от UNESCO за световен паметник на културата. Това уникално място предлага всички необходими условия за летен отдих, разполагайки с удобни комуникации, възможности за селски, ловен, риболовен, винен и горски туризъм.

Комплексът ще бъде изграден на два етапа – 1-ви през 2023 г, 2-ри през 2024 година, което позволява покупка в етап на строителство с отложено плащане, както и възможност за индивидуално планиране на жилищното пространство и избор на довършителни материали.

Свържете се с нас, за да получите подробна информация относно индивидуални предложения, етажни планове, цени, възможност за разсрочено плащане.

Работим в съответствие с изискванията на БДС EN 15733:2010 (посреднически услуги с недвижими имоти). При оглед на имота е необходимо идентифициране и задължително се подписва протокол за оглед, в който се вписват лични данни (ИДЕНТИФИКАЦИОНЕН НОМЕР / ЕГН).

Детайли

ID на имота
15979
Спалня
1
Баня
1
Площ имот
74 m²
Год. стр-во
2024
Updated on февруари 17, 2024 в 9:26 am

Етажни планове

Ап. 21 - Секция 2

Description:

Допълнителна информация

  • Такса поддръжка: 12€/м2
  • Степен на готовност: До ключ

Адрес

  • Град Свети Влас
  • Област Бургас
  • Страна България

Свържете се с нас

2ndHome

Попитайте за този имот

Сравни имоти

Compare
2ndHome
  • 2ndHome