Продажба – Студио с мебели в Green Life, Созопол

  • 50,000€
Созопол
Продажба Апартаменти Студио

Продажба – Студио с мебели в Green Life, Созопол

Созопол
  • 50,000€

Описание

Предлагаме за продажба едностаен апартамент тип студио на южното Черноморие – във ваканционен комплекс Green Life, Созопол.

Студиото е разположена на 4 етаж в 4 етажна жилищна сграда. Вътрешно разпределение: едно помещение, съчетаващо дневна с кухня и трапезария и спална зона, баня с тоалетна и тераса с гледка към вътрешността на комплекса.

Общата площ на студиото е 44,67 кв.м. (чиста жилищна площ 39.61 кв.м. +5.06 кв.м. общи части).

Апартаментът се предлага за продажба в степен на завършеност “до ключ” с напълно готови бани и напълно обзаведен!

Сградата е проектирани така, че да се осигури максимално спокойна атмосфера за собствениците, като на етаж са разположени по 4 апартамента.

Грийн Лайф Бийч Резорт е един от най-големите ваканционни комплекси на българското Черноморие, отличаващ се с красива архитектура, просторни вътрешни пространства с много зеленина, алеи, басейни и спортни площадки. Курортния комплекс от затворен тип, с ограничен достъп за външни лица и целогодишна охрана.

Комплекс Грийн Лайф се намира на 3,5 м от центъра на Созопол и на 4 км от Стария Град. Бургас е само на 30 км. От комплекса до Созопол и обратно, е подсигурен постоянен транспорт.

За капариране на апартамент: 2000 EUR депозит.

Подробна информация за апартамента може да получите като се свържете с нашите консултанти!

Работим в съответствие с изискванията на БДС EN 15733:2010 (посреднически услуги с недвижими имоти). При оглед на имота е необходимо идентифициране и задължително се подписва протокол за оглед, в който се вписват лични данни (ИДЕНТИФИКАЦИОНЕН НОМЕР / ЕГН).

Детайли

ID на имота
16346
Баня
1
Площ имот
44,67 m²
Updated on март 2, 2024 в 5:18 pm

Адрес

  • Град Созопол
  • Област Бургас
  • Страна България

Свържете се с нас

2ndHome

Попитайте за този имот

Подобни имоти

Сравни имоти

Compare
2ndHome
  • 2ndHome