Продажба – Двустаен апартамент в Чамкория Форест Резиденс, Боровец

  • 77,468€
  • 0€/БЕЗ КОМИСИОНА
Боровец
Продажба Апартаменти

Продажба – Двустаен апартамент в Чамкория Форест Резиденс, Боровец

Боровец
  • 77,468€
  • 0€/БЕЗ КОМИСИОНА

Описание

Предлагаме за продажба двустаен апартамент в комплекс Чамкория Форест Резиденс,  разположен на тихо място, сред боровите гори на Боровец. Апартаментът е в тяло А, на шестия етаж. Обща площ на жилището 65.93 кв.м. в това число с общи части 18.63 кв.м. Апартаментът има следното разпределение – дневна с кухня, спалня с тераса и баня с вана. Изложение – Североизток.

Апартаментът се предлага за продажба в степен на завършеност “до ключ” без мебели!

Подовете са на LVT настилки. Стените са завършени с гипсова мазилка и латекс. Всеки апартамент разполага със собствен електромер, водомер и топломер. Прозорци – алуминиева дограма. Монтирани вградени гардероби. Изводи за монтаж на кухня. Баня – напълно завършена, с плочки, мивки, вана или душ кабина, тоалетни аксесоари за баня.

Възможно е да се предложи вариант за цялостно обзавеждане на апартаментите, според индивидуалните изисквания на собственика!

ЗА КОМПЛЕКС „ЧАМКОРИЯ ФОРЕСТ РЕЗИДЕНС”

Виж повече →

„Чамкория Форест Резиденс“ (Chamkoria Forest Residence) e най-новият комплекс с апартаменти за продажба в сърцето на Боровец. Комплексът е идеалният вариант за втори дом, съчетаващ предимствата на ваканционен имот – подходящ за зимна почивка в планината, и имот за целогодишно ползване! Ако търсите спокойствие, тишина и чист планински въздух, апарт-комплекс „Чамкория Форест Резиденс“ в Боровец е точното място за вас.

ТАКСА ПОДДРЪЖКА

Всеки собственик на апартамент в комплекс „Чамкория Форест Резиденс“ заплаща годишна такса поддръжка – 12 EUR / кв.м. (без ДДС).

ОГЛЕД И РЕЗЕРВАЦИЯ НА ИМОТ

2ndHome е официален представител по продажбите на „Чамкория Форест Резиденс“.

Ако желаете да закупите апартамент в комплекса, може да се свържете с наш сътрудник, за да получите подробна информация, цени и наличности, условия за финансиране, както и условия за инвестиция!

Оглед може да се организира в удобен за Вас момент!

За да бъде резервиран и свален от продажба даден апартамент, се заплащан резервационен депозит, след което стартира подготовка на необходимите документите.

Детайли

ID на имота
9333
Спалня
1
Баня
1
Площ имот
65.93 m²
Год. стр-во
2023
Updated on юли 21, 2023 в 5:04 pm

Етажни планове

Апартамент - В6.4

Description:
Разпределение – дневна с кухня, спалня с тераса и баня с вана.

Адрес

  • Град Боровец
  • Област Софийска
  • Страна България

Свържете се с нас

2ndHome

Попитайте за този имот

Подобни имоти

Сравни имоти

Compare
2ndHome
  • 2ndHome