Планински имоти в Голф и Спа комплекс

  • от 56,000€
Банско
Продажба Комплекси

Планински имоти в Голф и Спа комплекс

Банско
  • от 56,000€

Описание

Луксозен Голф и Спа комплекс, разположен в Разложката долина, в подножието на планина Пирин, само на 10 минути път от град Банско. Този 5-звезден ваканционен комплекс съчетава в едно – голф, спа и ски. Той е уникален с това, че е единственият голф комплекс в България разположен в планински район.

Комплексът предлага отлични възможности за почивка сред природата, чист въздух, ски през зимата, голф от пролет до есен, СПА процедури през цялата година. Но освен красивата природа и голф игрище, комплексът предлага и множество възможности за инвестиране в недвижими имоти.

Ако желаете да закупите недвижим имот в европейска голф дестинация, който може да използвате като ваканционен втори дом в планината, но в същото време да предлага инвестиционни възможности, то този комплекс е един от най-правилните варианти за вас. Недвижимите имоти в комплекса се предлагат на конкурентни продажни цени, в сравнение с други европейски дестинации в този пазарен сегмент.

За комплекса

На площ от 150 хектара са построени над 80 000 кв.м. РЗП недвижими имоти – малки сгради с апартаменти и самостоятелни и редови къщи. Комплексът е организиран за зони, като имотите са позиционирани в няколко квартала, от което зависи и ценовият им диапазон.

Тук ще намерите разнообразие от обекти – апартаменти (тип студио, едностайни, двустайни, тристайни и четиристайни), редови къщи и луксозни еднофамилни вили. Архитектурата на комплекса е решена в алпийски стил, с преобладаващи фасадни елементи от дърво. В центъра на съоръжението е позициониран 5-звезден хотел, с фитнес, СПА център и няколко басейна, открити и закрити.

Комплекс от затворен тип, с контролиран достъп за външни лица, от жива 24/7 охрана, което е гаранция за сигурността на Вашия собственост и спокойствието на Вашето семейство. За веки собственик с автомобил има на разположение безплатни пони за паркиране.

Удобства

За комфорта на всеки собственик, на недвижим имот в комплекса, се осигурени множество удобства: 5-звезден Хотел, шест открити басейна и един закрит, СПА център, Фитнес център, зала за Скуош, детски площадки, ски гардероб, ски училище, а в централната част на ваканционното селище има ресторанти и барове, пиано бар, супермаркети – всичко необходимо за пълноценен целогодишен престой. Но едно от най-важните съоръжения в комплекса са голф игрищата – едно с 18 дупки и едно с 5 дупки, както и Голф клуб, и голф училище.

Локацията

Ваканционното селище има стратегическото местоположение и е лесно и бързо достъпен както от столицата София, която е само на 2 часа път с кола, но също така и от съседните държави – Солун и Скопие, които са на около 3 часа път с кола.

Всеки собственик на недвижим имот в комплекса заплаща годишна такса за поддръжка, която се определя в зависимост от типа на имота.

Таксата включва цялостна поддръжка на комплекса: целогодишна поддръжка и почистване на общите части на сградите; обслужване на зелени площи, трева и храсти, поддръжка на зоните около басейните и ландшафта на голф клуба; денонощна жива охрана и видеонаблюдение; почистване на сняг от алеи и улици през зимата.

Комплексът е въведен в експлоатация през 2008 г.За резервация на имот се заплаща резервационен депозит!

За повече информация относно наличните недвижими имоти и цените им, моля, свържете се с нашите консултанти.

Детайли

ID на имота
14556
Год. стр-во
2008
Updated on ноември 14, 2023 в 8:06 am

Етажни планове

Генерален план на комплекса

Description:

Генерален план

Description:

Адрес

  • Град Банско
  • Област Благоевград
  • Страна България

Свържете се с нас

2ndHome

Попитайте за този имот

Сравни имоти

Compare
2ndHome
  • 2ndHome