Описание

Лайтхаус Голф и Спа Резорт (Lighthouse Golf & Spa Resort) е един от най-големите голф комплекси в България, разположен на Северното Черноморие в непосредствена близост до гр. Балчик. То е от клубен тип с ограничен достъп и се състой от голф игрище с 18 дупки, луксозен петзвезден хотелски комплекс с спа център, ресторанти и барове, спортни площадки, фитнес центъr, няколко открити басейна и много зелени площи с алей. Комплексът е разположен на ската над самото море, от където се разкрива прекрасна морска панорама. Освен като ваканционен дом, имотите в комплекса са подходящи и за целогодишно живеене.

В непосредствена близост, на по-малко от 5 мин. с кола се намират други две голф игрища, което превръща този район в една от най-популярните дестинации за голф в страната, известна като – “българската голф ривиера”.
На територията на комплекса са построени няколко квартала с различни по вид съоръжения – сгради с апартаменти, редови къщи и самостоятелни вили.

В Лайтхаус Голф & Спа Ризорт се предлагат за продажба функционални апартаменти тип студио, двустайни и тристайни апартаменти. Сградите с апартаменти се намират в непосредствена близост до сградата на Clubhouse, в сърцето на комплекса – квартал “Грийн”.

В кварталите Green, Forest и Lake се предлагат за продажб два вида стандартни вили (C и C1) с две и три спални. Стандартните вили са със собствени дворове а някой от тях се продават обзаведени.

В тези квартали се предлагат също така и два типа (A и G) еднофамилни вили с три спални, на един или два етажа. Предлагат красива панорама към голф игрището и две езера в комплекса. Вилите разполагат със собствен двор с басейн и се продават напълно обзаведени.

Детайли

ID на имота
CP7782
Год. стр-во
2012
Updated on май 1, 2023 в 6:51 am

Етажни планове

Вила тип C1

Цена: 120,000€ / от

Description:

Rooms:
3
Baths:
3
Площ:
124

Вила тип C

Цена: 67,000€ / от

Description:

Rooms:
2
Baths:
2
Площ:
84

Допълнителна информация

  • Такса поддръжка:: 10 €/м2

Адрес

  • Град Балчик
  • Област Добрич
  • Страна България

Свържете се с нас

2ndHome

Попитайте за този имот

Подобни имоти

Сравни имоти

Compare
2ndHome
  • 2ndHome