Еднофамилни триетажна къща близо до Боровец

  • 829,417€
Самоков
Продажба Къщи

Еднофамилни триетажна къща близо до Боровец

Самоков
  • 829,417€

Описание

Предлагаме за продажба еднофамилна къща с 4 спални, в луксозен затворен комплекс разположен в непосредствена близост до ски курорт Боровец.

Къщата е на три етажа, с площ 324.59 кв. м. и има следното вътрешно разпределение:
Първи приземен етаж – входно преддверие, дневна с кухня и трапезария, преходно гардеробно помещение, тоалетна за гости, техническо помещение, обслужващо помещение, гараж за два автомобила и покрита тераса;
Втория етаж – спалня със собствен санитарен възел, спалня със собствена гардеробна и санитарен възел, спалня с гардеробна, санитарен възел, сауна, перално помещение и две тераси;
Третия етаж – една спалня и един санитарен възел.

Къщата има обособена територия с площ от 800 кв.м., със зелени площи и допълнително парко място върху твърда настилка (паваж) пред гаража.

Комплексът е разположен в подножието на Рила планина, само на 9 км от центъра на ски курорта и на по-малко от час с кола от София. Комплексът е с отлична локация предлагаща живописни гледки към Рила и бърз достъп до ски пистите на Боровец, спокойна среда и чист въздух.

Територията на комплекса е разделена на две зони – жилищна и публична.

Жилищната зона се състой от самостоятелни еднофамилни къщи на два и три етажа, редови къщи и сгради с апартаменти тип мезонет, като вътрешността й е заета от зелена паркова зона, през която преминава речно корито.

Публичната зона се състой от хотелски комплекс, състоящ се от 4-звезден хотел и апарт-хотел; спортно-възстановителен център, който предлага голяма спортна зала, тренировъчна зала, спомагателни спортни зали, плувен басейн, фитнес и  СПА центърът предлагаш пълна гама от релаксиращи процедури и терапии; както и медицински център с функционална диагностика.

Управление, поддръжка, сигурност

Инвеститорът гарантира постоянна поддръжка и управление на комплекса, за която всеки собственик заплаща годишна такса. Тя включва целогодишна поддръжка на общите части, почистване и охрана.

Детайли

ID на имота
14658
Спални
4
Бани
4
Площ имот
324.59 m²
Площ двор
846 m²
Размер гараж
33.16
Гараж
1
Год. стр-во
2023
Updated on март 12, 2024 в 5:26 am

Етажни планове

Партер

Description:

Baths:
1

Етаж 1

Description:

Rooms:
3
Baths:
3

Етаж 2

Description:

Rooms:
1
Baths:
1

Адрес

  • Град Самоков
  • Област Софийска
  • Страна България

Свържете се с нас

2ndHome

Попитайте за този имот

Подобни имоти

Сравни имоти

Compare
2ndHome
  • 2ndHome