Двустаен апартамент в Green Life, Созопол

  • 80,000€
Созопол
Продажба Апартаменти

Двустаен апартамент в Green Life, Созопол

Созопол
  • 80,000€

Описание

Предлагаме за продажба ваканционен имот в една от най-желаните дестинации на южното Черноморие – Созопол.

Обект на продажба е напълно обзаведен апартамент с една спалня и обща площ от 55,93 кв.м. (47.72 кв.м. чиста жилищна площ и 8.21 кв.м. идеални части от общите части). Апартаментът е разположен на 1 етаж в 4 етажна жилищна сграда. Вътрешно разпределение: дневна с кухня и трапезария, спалня, баня с тоалетна и тераса.

Апартаментът се предлага за продажба в степен на завършеност “до ключ” с напълно готови бани и напълно обзаведен!

Сградата е проектирани така, че да се осигури максимално спокойна атмосфера за собствениците, като на етаж са разположени по 4 апартамента.

Грийн Лайф Бийч Резорт е един от най-големите ваканционни комплекси на българското Черноморие, отличаващ се с красива архитектура, просторни вътрешни пространства с много зеленина, алеи, басейни и спортни площадки. Курортния комплекс от затворен тип, с ограничен достъп за външни лица и целогодишна охрана.

Комплекс Грийн Лайф се намира на 3,5 м от центъра на Созопол и на 4 км от Стария Град. Бургас е само на 30 км. От комплекса до Созопол и обратно, е подсигурен постоянен транспорт.

За капариране на апартамент: 2000 EUR депозит.

Подробна информация за апартамента може да получите като се свържете с нашите консултанти!

Работим в съответствие с изискванията на БДС EN 15733:2010 (посреднически услуги с недвижими имоти). При оглед на имота е необходимо идентифициране и задължително се подписва протокол за оглед, в който се вписват лични данни (ИДЕНТИФИКАЦИОНЕН НОМЕР / ЕГН).

Детайли

ID на имота
16318
Спалня
1
Баня
1
Площ имот
55,9 m²
Updated on март 2, 2024 в 4:20 pm

Адрес

  • Град Созопол
  • Област Бургас
  • Страна България

Свържете се с нас

2ndHome

Попитайте за този имот

Сравни имоти

Compare
2ndHome
  • 2ndHome